Acțiune a Poliției Locale pentru combaterea cerșetoriei și a faptelor antisociale

Admin
de Admin august 27, 2019 13:29

Acțiune a Poliției Locale pentru combaterea cerșetoriei și a faptelor antisociale

În intervalul 22 – 23 august, între orele 06.00 – 22.00, polițiștii Birourilor Ordine Publică 1 și 2 – Poliția Locală Piatra Neamț, împreună cu lucrători ai Direcției de Asistență Socială – Primăria Piatra Neamț, au organizat și executat o acțiune specifică pe linia combaterii cerșetoriei și a faptelor antisociale, pe raza municipiului Piatra Neamț.

Au fost aplicate 48 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5.590 de lei, dintre care 31, pentru încălcarea normelor de conviețuire socială (legea 61/1991R).

În cadrul aceleiași acțiuni, în data de 23 august, o patrulă a Biroului Ordine Publică 1 l-a depistat pe I.Z. în vârstă de 62 de ani, conducând un autovehicul, fiind aflat sub influența băuturilor alcoolice.

A fost solicitată prezența agenților Serviciului Rutier al Poliției Municipiului Piatra Neamț, care au procedat la testarea bărbatului cu aparatul alcooltest, constatîndu-se că I.Z. avea o alcoolemie de 1,13 la mie în aerul expirat. Bărbatul a fost preluat de echipajul Serviciului Poliției Rutiere Piatra Neamț, în vederea continuării cercetărilor precum și pentru a i se preleva probe biologice.


Admin
de Admin august 27, 2019 13:29
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns