Accidente rutiere produse pe fondul consumului de alcool, în acest week-end

Admin
de Admin ianuarie 22, 2018 14:18

Sâmbătă, 20 ianuarie, polițiștii Secţiei de Poliție Rurală Săvineşti au intervenit la un accident rutier, produs pe raza localităţii Brăşăuţi și soldat doar cu pagube materiale.

La fața locului, conducătorul celui de-al doilea autovehicul implicat în eveniment, un bărbat de 59 de ani, a refuzat să iasă din autoturism, ulterior stabilindu-se că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării alcoolscopice și a rezultatului pozitiv, bărbatul a fost cu condus la Spitalul de Urgenţă Piatra Neamţ, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În seara zilei de duminică, 21 ianuarie, în timp ce polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti patrulau pe raza comunei Zăneşti, pe strada Luminii au observat un autoturism, care se deplasa haotic și care a părăsit partea carosabilă, intrând în şanţ.

Polițiștii au identificat conducătorul auto, un bărbat de 32 de ani, din Zănești pe care l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul de Urgenţă Piatra Neamţ, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea determinării alcoolemiei.

În ambele situații, polițiștii au declanșat actele procedurale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. De asemenea au fost reţinute permisele de conducere, până la soluționarea cauzelor penale.


Admin
de Admin ianuarie 22, 2018 14:18
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!