Accident rutier între un TIR și un autoturism cu 2 victime la Secuieni

Admin
de Admin decembrie 15, 2020 23:29

Accident rutier între un TIR și un autoturism cu 2 victime la Secuieni

Marți, 15 decembrie, în jurul orei 19:30, pompierii romașcani au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe E 85, pe raza comunei Secuieni.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială  de stingere cu modul pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD (TIM și EPA)

Accidentul rutier s-a produs între un autotren și un autoturism. În urma accidentului rutier produs  au rezultat  două victime neîncarcerate (pasageri în autoturism). Acestea s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție.

Cele două victime (doi bărbați in vârstă de 36 și 21 de ani) au fost transportate de echipajele SMURD la CPU Roman.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, prin deconectarea bornelor bateriilor și îndepărtarea scurgerilor de lichide combustibile (carburanți și ulei) și
au curățat/degajat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului a rezultat faptul că un bărbat de 43 de ani, din Suceava, a condus o autoutilitară ce tracta o semiremorcă pe DN 2, cu direcţia de deplasare Roman-Bacău. În interiorul localităţii Secuienii Noi, acesta a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un tânăr de 32 de ani, din Iaşi, care circula din sens opus.

Din impact a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului, dar şi a unei tinere de 28 de ani, din Iaşi, care îl însoţea pe acesta.

Cei doi conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

foto arhiva


Admin
de Admin decembrie 15, 2020 23:29
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget