Accident rutier grav între un TIR și un autoturism la Girov

Admin
de Admin mai 6, 2020 11:27

Accident rutier grav între un TIR și un autoturism la Girov

Actualizare ora 16:00

Din cercetările efectuate de polițiști a reieşit că, în timp ce un bărbat de 67 de ani, din Piatra Neamţ, conducea un autoturism pe DJ 156 A, din direcţia Girov către Dobreni, ar fi efectuat manevra de viraj la stânga spre calea de acces din dreptul unui imobil fără a se asigura corespunzător. În acel moment a fost acroşat de un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat de 31 de ani, din Timişeşti, care se deplasa pe acelaşi sens de mers şi care se angajase în depăşirea acestuia.

Din impact a rezultat rănirea conducătorului auto de 67 de ani, care a fost preluat şi transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.


În această dimineață, în jurul orei 9:30, pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs
în comuna Girov, localitatea Căciulești.

În urma accidentului rutier produs între un autoturism și un TIR a rezultat o victimă încarcerată. Șoferul autoturismului a rămas blocat între fiarele autoturismului.

La locul indicat s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM din cadrul Detașamentului Piatra Neamț.

Pompierii au scos victima din autoturism, un bărbat de 68 de ani. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD TIM și transportată la spital. Nu au fost înregistrate alte victime.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele accidentului.

Pompierii au asigurat măsurile PSI.


Admin
de Admin mai 6, 2020 11:27
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns