Accident rutier cu victimă încarcerată la Borca

Admin
de Admin aprilie 16, 2018 13:42

Accident victima incarcerata BorcaDuminică, 15 aprilie, în jurul orei 23:00 a avut loc un accident rutier pe raza comunei Borca, sat Sabasa. O victimă a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale autoturismului.

La volan se afla o femeie de 39 de ani, care se deplasa dinspre Sabasa către Borca. Aceasta ar fi pierdut controlul asupra volanului, părăsind partea carosabila şi a intrat frontal într-o remorcă parcata în afara părtii carosabile a sensului opus de mers.

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD EPA din cadrului Gărzii II Poiana Teiului. S-a deplasat si SVSU Borca cu autospeciala din dotare.

Victima a fost extrasă din autoturism în stare de constienţă si a fost predată unei ambulanţe SAJ. Aceasta a fost transportată de urgenţă la Spitalul Orăşenesc din Tg. Neamţ.

Conducătoarea auto nu a putut fi testata alcoolscoop, având în vedere leziunile corporale suferite, fiindu-i recoltate probe biologice  în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, continuă cercetările sub aspectul infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Admin
de Admin aprilie 16, 2018 13:42
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget