Accident rutier cu trei victime la Tg. Neamț

Admin
de Admin noiembrie 23, 2018 12:19

Joi, 22.11.2018, la ora 18:00, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență ”112”, despre producerea unui accident rutier între doua autoturisme, în care se aflau trei persoane, în localitatea Tîrgu Neamț.

La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț şi trei ambulanțe de la SAJ, doua tip B și una tip A.

Echipajul de stingere a asigurat măsurile PSI la locul evenimentului.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că un șofer, de 53 de ani din Piatra Neamț, nu a acordat prioritate la ieșirea dintr-o benzinărie unui alt autoturism, condus de un tânăr de 30 de ani. După testele polițiștilor se pare că tânărul consumase alcool, iar în mașina condusă de acesta se mai aflau încă două persoane, din Timișești. Toți trei au suferit contuzii și au primit îngrijiri medicale. Ulterior au fost transportați la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului din Tg. Neamț.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.


Admin
de Admin noiembrie 23, 2018 12:19
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.