Accident rutier cu o victimă încarcerată la Tupilați. Un copil de 1 an a fost transportat la spital.

Admin
de Admin decembrie 21, 2021 15:54

Accident rutier cu o victimă încarcerată la Tupilați. Un copil de 1 an a fost transportat la spital.

Actualizare

”Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că accidentul s-a produs între două autoturisme, conduse de un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din Roman și o femeie, de 31 de ani, din Roman, care circulau din sensuri opuse. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto în vârstă de 62 de ani. Femeia a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din cauza leziunilor suferite, bărbatul în cauză nu a putut fi testat alcoolscopic”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Se pare că șoferul de 62 de ani a intrat pe sensul opus de deplasare și a cauzat accidentul.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.


Astăzi, 21 decembrie, în jurul orei 13:40, pompierii au fost solicitați să intervină la un accident rutier în urma căruia o persoană a rămas încarcerată, produs pe DN 2, pe raza comunei Tupilați.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii romașcani cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD (TIM și EPA ).

Accidentul rutier s-a produs între două autoturisme în care se aflau 5 persoane. O persoană, conducătorul unui autoturism, a rămas încarcerată.

”Pompierii au acționat pentru descarcerarea unui bărbat de 62 de ani. Victima, semiconștientă, a fost preluată de echipajul SMURD TIM și transportat la CPU Roman. Echipajul SMURD EPA a preluat din celălalt autoturism implicat în accident un copil de 1 an și l-a transportat la CPU Roman”, a menționat Irina Popa, purtător de cuvânt ISU Neamț.

Militarii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

 

Știre în curs de actualizare


Admin
de Admin decembrie 21, 2021 15:54
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns