Accident rutier cu 7 victime în comuna Ştefan cel Mare

Admin
de Admin octombrie 15, 2018 12:46

Duminică, 14 octombrie, în jurul orei 15:00. un grav accident rutier s-a produs în satul Cîrligi, comuna Stefan cel Mare. Apelantul care a anunţat incidentul la numărul unic de urgenţă 112 a anunțat că sunt 5 victime, din care una încarcerată.

Spre locul evenimentului au plecat, de urgență, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și o autospecială de transport personal și victime multiple (ATPVM). Între timp la eveniment a ajuns un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ), care se întorcea de la un alt caz și a anunțat că sunt 3 victime. Astfel, autospeciala de transport personal și victime multiple a fost întoarsă la unitate.

Forțele ajunse la locul accidentului rutier au constatat că nu mai erau persoane încarcerate, toate fiind ieșite din cele două autoturisme implicate în evenimentul rutier, 7 persoane în total.

După evaluarea medicala a celor 7 persoane, la locul evenimentului a mai fost solicitat un echipaj medical din cadrul SAJ.

Au fost preluate 5 victime și transportate la spital după cum urmează: 2 femei de 27 de ani, respectiv 23 de ani de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă, o femeie de 27 de ani de echipajul SMURD de prim ajutor, un bărbat de 29 de ani de un echipaj medical SAJ și un bărbat de 23 de ani de celălalt echipaj SAJ.

Conducătorul auto al unuia din autoturismele implicate a refuzat categoric transportul la spital, iar o alta persoană implicată in acest eveniment rutier s-a deplasat la spital cu mijloace proprii.

Din cercetările poliţiştilor sosiţi la faţa locului, se pare că unul dintre şoferi care se deplasa spre Girov a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens, izbindu-se violent de un alt autotuturism care se deplasa regulamentar. Cei doi şoferi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


Admin
de Admin octombrie 15, 2018 12:46
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.