Accident rutier cu 5 autoturisme implicate la Podoleni

Admin
de Admin decembrie 4, 2021 14:24

Accident rutier cu 5 autoturisme implicate la Podoleni

Un accident rutier în care au fost implicate 5 autoturisme s-a produs, vineri seara, pe DN15 în localitatea Podoleni. O persoană a fost rănită ușor.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj al Serviciului Poliţiei Rutiere şi o ambulanţă SAJ. Traficul a fost blocat temporar.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, un conducător auto, în vârstă de 80 de ani, din județul Bacău, ar fi intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din Alexandru cel Bun și ulterior cu un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din Bicaz, ambele circulând din sensul opus de mers. Totodată autoturismul condus de tânărul de 27 de ani, a fost proiectat întru-un alt autoturism, condus de un bărbat de 51 de ani, din Roman. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea conducătorului auto în vârsta de 51 de ani”, a declarat subcomisarul Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.


 

Admin
de Admin decembrie 4, 2021 14:24
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns