Accident rutier cu 4 victime în localitatea Izvoare, comuna Dumbrava Roșie

Admin
de Admin iulie 20, 2020 12:40

Accident rutier cu 4 victime în localitatea Izvoare, comuna Dumbrava Roșie

Duminică, 19 iulie, în jurul orei 18.20, trei echipaje de pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț au intervenit cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD TIM și o ambulanță SMURD EPA au intervenit la un accident rutier produs în localitatea Izvoare, comuna Dumbrava Roșie.

În urma accidentului rutier produs între două autoturisme, au rezultat patru victime, neîncarcerate (două fete de 17 ani și respectiv 6 ani, un bărbat de 58 ani și o femeie de 31 ani). Victimele au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la paramedicii ce încadrau ambulanțele SMURD, după care au fost transportate la spital.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că, în timp ce o femeie în vârstă de 37 de ani, din comuna Mărgineni, conducea un autoturism pe DJ 157 (direcția Piatra-Neamț – Mărgineni), ajunsă la intersecția cu DJ 156 A, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din Buhuși, care se deplasa pe direcția Girov-Roznov.

În urma impactului a rezultat rănirea tinerei de 17-18 ani, din Mărgineni, pasageră în autoturismul condus de femeia de 37 de ani.

Totodată, din celălalt autoturism a rezultat rănirea a trei persoane, respectiv un bărbat de 58-59 de ani, o femeie de 30-31 de ani și o fată de 6-7 ani (tatăl, soția și copilul șoferului).

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și au curățat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.


Admin
de Admin iulie 20, 2020 12:40
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget