Accident oribil în comuna Ștefan cel Mare: unui bărbat i-au fost retezate picioarele de o combină

Admin
de Admin decembrie 2, 2021 13:33

Accident oribil în comuna Ștefan cel Mare: unui bărbat i-au fost retezate picioarele de o combină

Astăzi, 2 decembrie, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru scoaterea unei persoane prinsă într-un utilaj agricol ce se afla pe un câmp în localitatea Dușești din comuna Ștefan cel Mare.

La locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare,  o autospecială complexă pentru intervenție și o ambulanță SMURD TIM din cadrul Detașamentului Piatra Neamț.

Pompierii au acționat pentru extragerea unui bărbat de 54 de ani, prins într-un heder pentru porumb. Acesta avea membrele inferioare prinse în partea din față a utilajului.

Victima a fost extrasă în stare de constiență și predată echipajului SMURD TIM pentru acordarea îngrijirilor medicale

După stabilizarea victimei, echipajul SMURD a transportat-o la UPU Piatra Neamț.

”Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Girov, efectua lucrări pe un teren agricol din localitatea Ștefan cel Mare, și-ar fi prins membrele inferioare în melcul combinei.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, pentru stabilirea, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul”, se precizează într-un comunicat al IPJ Neamț.


Admin
de Admin decembrie 2, 2021 13:33
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns