Accident mortal pe str. Dimitrie Leonida din Piatra Neamţ

Admin
de Admin octombrie 9, 2017 12:21

Sâmbătă, 7 octombrie,  pe strada Dimitrie Leonida din Piatra Neamţ a avut loc un accident soldat cu 2 victime. În jurul orei 23:45, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, în dreptul Staţiei de Salvare, a părăsit suprafaţa carosabilă şi s-a izbit într-un stâlp de pe marginea şoselei.

Un echipaj ISU ajuns la faţa locului a intervenit pentru a descarcera cele 2 persoane din maşină, aflate în stare de inconştienţă. A doua persoană, aflată pe locul din dreapta şoferului, este o tânără de 22 de ani. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piatra Neamţ. În ciuda eforturilor medicilor, tănăra a decedat la spital.

accident-mortal-dimitrie-leonida-piatra-neamtSe pare că cele două persoane se îndreptau spre casă, având o relaţie de concubinaj. Tânărul locuia în Podoleni, iar maşina avea numere roşii. Într-o curbă, conducătorul auto a pierdut controlul volanului intrând pe contrasens şi izbindu-se de un stâlp de electricitate.

Găsit în stare de inconştienţă, şoferului i s-au recoltat probe biologice, iar în urma testelor a rezultat că nu era sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral şi un traumatism de antebraţ. El a fost externat a doua zi.

Tânăra de pe locul pasagerului a fost găsită în stop cardio-respirator, iar medicii de pe ambulanţă au încercat să o resusciteze. Femeia a murit în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, în jurul orei 1.

Poliţiştii vor efectua cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

sursa foto: Antena 1


Admin
de Admin octombrie 9, 2017 12:21
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget