Accident cu 5 persoane rănite în comuna Dumbrava Roșie

Admin
de Admin noiembrie 4, 2022 09:27

Accident cu 5 persoane rănite în comuna Dumbrava Roșie

Joi, 3 noiembrie, prin apel la 112 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Brășăuți din comuna Dumbrava Roșie.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la SVSU Dumbrava Roșie, Detașamentul de pompieri și SAJ Piatra Neamț.

În evenimentul rutier au fost implicate șase persoane care se aflau într-un un autoturism și o autoutilitară.

5 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluate de echipajele SMURD (TIM și EPA) și SAJ și transportate la UPU Piatra Neamț.

”Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o autoutilitară condusă de o femeie de 44 de ani, din Vădurele, se deplasa pe strada Teiului, ajunsă la intersecția cu strada Voinței, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 49 de ani, din Dumbrava Roșie, în condiții ce vor fi stabilite în cursul anchetei. În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto și a altor patru persoane, cu vârste cuprinse între 44 și 62 de ani, din al doilea autoturism”, a declarat sinsp. Ciofu Ramona – IPJ Neamț.

Polițiștii vor continua cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, iar SVSU au îndepărtat de pe carosabil elementele rezultate în urma accidentului rutier.


Admin
de Admin noiembrie 4, 2022 09:27
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns