Accident cu 3 cu victime încarcerate pe E85, lângă Teţcani

Admin
de Admin iunie 28, 2018 14:41

Miercuri, 27 iunie, în jurul orei 17:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Roman au intervenit la un accident rutier, soldat cu victime, produs pe DN2-E85, în afara localităţii Teţcani.

Din primele cercetări, a rezultat faptul că un tânăr de 26 de ani, din Bicaz Chei, a condus un autotractor ce tracta o semiremorcă, pe DN 2-E85, din direcţia Teţcani – Suceava şi a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un alt autotractor, condus de un bărbat de 44 de ani, din Iaşi. În urma impactului, acesta din urmă a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.

De asemenea, ansamblul de vehicule condus de tânărul din Bicaz Chei a intrat apoi în coliziune cu semiremorca unui TIR, condus de un bărbat de 41 de ani, din Sagna.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a tânărului de 26 de ani, a unei tinere de 22 de ani, din Taşca, care îl însoţea, cât şi a conducătorului auto din Iaşi.

Cei doi tineri au fost descarceraţi şi transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorii auto din Sagna şi Iaşi au fost testaţi alcooltest, rezultatele fiind negative, iar în cazul tânărului din Bicaz Chei, i-au fost recoltate probe biologice la unitatea spitalicească. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Admin
de Admin iunie 28, 2018 14:41
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns