Abonamente reduse la telegondola din Piatra Neamț

Admin
de Admin decembrie 14, 2020 16:22

Abonamente reduse la telegondola din Piatra Neamț

De sâmbătă, 12.12.2020, s-a dat startul noilor abonamente cu prețuri mult mai avantajoase pentru călătoriile cu telegondola la Piatra-Neamț.

Ne dorim în acest fel, în primul rând, încurajarea petrecerii timpului liber în natură și răspundem, totodată, solicitărilor practicanților de downhill.

“Cu toții știm cât de important este pentru sănătatea noastră timpul petrecut în natură, în aer curat. Din fericire, cei care locuiesc în Piatra Neamț pot beneficia zilnic de acest privilegiu. Și pentru că ne dorim să încurajăm un mod de viață sănătos, am decis, împreună cu reprezentanții Perla Invest, diminuarea prețurilor pentru călătoriile cu telegondola. De acum, vom avea posibilitatea de a achiziționa abonamente la tarife avantajoase”, a declarat primarul Andrei Carabelea.

Abonamentele disponibile sunt pentru 4, 6 sau 10 călătorii.

  • 4 călătorii adulți: 45 lei / copii: 25 lei
  • 6 călătorii adulți: 60 lei / copii: 30 lei
  • 10 călătorii adulți: 90 lei / copii: 40 lei

O călătorie înseamnă urcare sau coborâre, iar valabilitatea abonamentelor este de 45 de zile. Abonamentele vor putea fi achiziționate de la stația de plecare a telegondolei de la Gară.

Programul de iarnă al Telegondolei Piatra-Neamț este zilnic în intervalul orar 10:00-16:00, cu excepția zilei de miercuri când funcționează între orele 12:00-16:00.


Admin
de Admin decembrie 14, 2020 16:22
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget