A treia sesiune de finanțare nerambursabilă pentru ONG-uri

Admin
de Admin iunie 6, 2020 09:30 Updated

A treia sesiune de finanțare nerambursabilă pentru ONG-uri

Pentru că din punct de vedere sanitar lucrurile merg într-o direcție pozitivă și cel mai probabil vor fi eliminate cea mai mare parte a restricțiilor, primăria Piatra Neamț a decis să lanseze cea de-a treia sesiune de finanțare din acest an. Din cauza crizei sanitare, a doua sesiune de finanțare nerambursabilă pentru proiecte de interes pentru comunitate realizată în baza Legii 350/2005 a fost anulată.

Această a treia sesiune va avea un format lărgit, astfel încât să cuprindă finanțări pentru activități derulate în perioada august-decembrie 2020.

Așadar, până pe data de 3 iulie la ora 14:00, se pot depune la sediul Primăriei Piatra-Neamț proiecte pentru finanțări nerambursabile care să îndeplinească condițiile prevăzute în regulament și publicate pe site-ul www.primariapn.ro, la secțiunea anunțuri.

Suma alocată pentru această sesiune este de 350.000 de lei, repartizată pe 6 capitole: cultură, sport, educație civică, social, activități pentru tineret și protecția mediului.

”Consider că este oportună și binevenită această sesiune de finanțare, ținând cont că se vor relua activitățile sportive, vor fi posibile unele categorii de manifestări și putem finanța inclusiv acțiuni cu rol de protejare populației împotriva infectării cu noul coronavirus sau de ajutorare a persoanelor vulnerabile”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Puteți urmări mai jos declarația integrala a primarului de Piatra Neamț.

 


Admin
de Admin iunie 6, 2020 09:30 Updated
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]