A omorât un om pentru nici 4.000 de lei. Acum o așteaptă 20 de ani de închisoare.

Admin
de Admin decembrie 16, 2020 11:16

A omorât un om pentru nici 4.000 de lei. Acum o așteaptă 20 de ani de închisoare.

O femeie din localitatea Răucești, pe numele căruia Tribunalul Mureș a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 20 de ani, pentru omor calificat și tâlhărie calificată, a fost depistată de polițiști.

La data de 15 decembrie, în baza investigațiilor desfășurate, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tîrgu Neamt au depistat, în localitatea Răucești, o femeie de 31 de ani, căutată la nivel național.

Tribunalul Mureș a emis pe numele său un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, prin care era condamnată la 20 de ani de închisoare, pentru comiterea infracțiunilor de omor calificat și tâlhărie calificată.

În fapt, în noaptea de 5-6 noiembrie 2016, în timp ce se afla în incinta locuinței unui bărbat, cu scopul de a înlesni şi ascunde comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, a lovit persoana vătămată cu un levier în zona capului, după care a imobilizat-o și a opturat căile respiratorii ale acesteia. Ulterior, femeia a sustras 3.700 de lei, o curea și produse alimentare.

Polițiștii au condus-o la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Admin
de Admin decembrie 16, 2020 11:16
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget