A fost inaugurat noul sediu al serviciului de înmatriculări și permise auto

Admin
de Admin noiembrie 4, 2019 18:42

Daniela Soroceanu, prefectul județului Neamț, alături de Nicolae-Doru UNGUREANU, subprefect, șefii de servicii din cadrul Instituției Prefectului – Județul Neamț, și reprezentanți ai structurilor din cadrul MAI, a participat astăzi, 4 noiembrie, la deschiderea noului sediu al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Neamț, din strada Plăieșului nr.2, Piatra Neamț (etajul 1 al Galleria Mall).

La eveniment, din partea Ministerului Afacerilor Interne au fost prezenți cms. șef Silviu Arsenescu, șef serviciu înmatriculări, și cms. șef Marius Petrache, șef serviciu permise și examinări.

”Încercăm prin această nouă locație să oferim cetățenilor servicii de calitate, un spațiu corespunzător atât pentru beneficiarii serviciilor noastre cât și pentru colegii mei, în care să-și desfășoare activitatea. Sperăm ca acest nou sediu să aducă o îmbunătățire a serviciilor oferite cetățenilor”, a declarat cms. șef de poliție Lucian Rusu, șeful Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Neamț.

”Ne bucurăm că astăzi am reușit să deschidem noul sediu al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Neamț într-un spațiu generos, unul în care serviciile ce vor fi acordate cetățenilor la un nivel și un standard superior celor de până acum. Sperăm ca toate activitățile care se vor desfășura aici, în noul sediu, se vor face într-un mod corespunzător și eficient. Mulțumim și felicitări tuturor colegilor care au putut face posibilă această mutare și mult succes tuturor celor care lucrează în cadrul acestui serviciu. Îi așteptăm cu mare drag pe toți în noul nostru sediu”, a declarat prefectul Daniela Soroceanu.


Admin
de Admin noiembrie 4, 2019 18:42
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]