A făcut plăţi cu un card al unui cetăţean şi acum este căutată de poliţişti

Admin
de Admin noiembrie 14, 2018 13:19

Poliţia municipiului Piatra Neamț solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unei femei, bănuită de comiterea infracțiunilor de însușire a bunului găsit și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. Persoana în cauză a fost surprinsă de camerele video amplasate în incinta unei farmacii din Piatra Neamţ.

În fapt,  la data de 19 iulie, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că în perioada 13-18 iulie 2018, persoane necunoscute ar fi efectuat operaţiuni financiare, folosindu-se de un card bancar pe care acesta l-a pierdut, prejudiciul creat fiind de 2.500 de lei.

După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii au constatat că cea bănuită de comiterea faptei este o femeie de aproximativ 35-40 de ani, păr negru şi cu înălțimea de 165-170 cm. În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de însușire a bunului găsit și de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Oricine poate oferi informaţii care pot conduce la identificarea femeii din imagini, este rugat să anunţe Poliția municipiului Piatra Neamţ la telefon 0233/207009 sau să apeleze 112!


Admin
de Admin noiembrie 14, 2018 13:19
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.