A accidentat o bătrână şi a fugit de la locul accidentului

Admin
de Admin martie 27, 2018 11:20

În seara zilei de duminică, 25 martie, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Pipirig au fost sesizați despre faptul că o femeie de 84 de ani, în calitatea de pieton, a fost victima unui accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că în timp ce bătrâna se deplasa pe DC159, în direcția Boboiești spre Pipirig a fost acroșată de un autoturism, al cărui conducător auto nu a oprit la fața locului, continuându-și deplasarea.

Victima a fost preluată de la domiciliul său de un echipaj de ambulanță și transportată la Spitalul orașului Târgu Neamț, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ulterior, polițiștii au identificat conducătorul auto, un tânăr de 18 ani din pipirig, care a părăsit locul faptei fără să anunțe evenimentul. Acesta a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a fost negativ.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Având în vedere că tânărul deținea permis de conducere de puțin timp, precizăm faptul că posesorii de permis de conducere de mai puțin de un ar trebui să evite, pe cât posibil, conducerea autovehiculului în condiţii de drum
alunecos, pe timp de noapte sau pe distanțe mari, dată fiind experienţă redusă şi riscul implicării în evenimente rutiere nedorite. De asemenea, le reamintim acestora că viteza maximă admisă în afara localităţilor este cu 20 km/h mai
mică, iar în cazul unui accident rutier cu victimă, indiferent de starea victimei, evenimentul trebuie sesizat Poliției!

CE TREBUIE SĂ REŢINEŢI ÎN CAZUL UNUI ACCIDENT DE CIRCULAŢIE AL CĂRUI AUTOR PĂRĂSEŞTE LOCUL FAPTEI?

  • Numărul de înmatriculare al autovehiculului
  • Tipul şi culoarea autovehiculului
  • Avariile rezultate în urma accidentului
  • Semne particulare (modificări aduse caroseriei, surse de lumină auxiliare, dungi etc.)
  • Date despre conducătorul auto şi ocupanţii autovehiculului implicat în accident
  • Direcţia în care a plecat!
  • Pentru a depista infractorul şi a face dreptate, AVEM NEVOIE DE DVS.!
  • Contactaţi cât mai repede poliţia rutieră sau sunaţi la numărul unic de urgenţă 112!

Admin
de Admin martie 27, 2018 11:20
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!