93 de sancţiuni pentru pietoni şi 32 de permise reţinute în doar 2 zile

Admin
de Admin august 22, 2018 13:33

În perioada 20-21 august, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au acționat pe principale drumuri naționale, europene și județene, pentru combaterea abaterilor săvârșite de către pietoni, ocazie cu care au fost constatate și aplicate 93 sancțiuni contravenționale.

Cu aceeași ocazie, polițitii rutieri au reținut 32 permise de conducere, din care 1 pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului, 12 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 5 pentru nerespectarea culorii roșie a semaforului; 3 pentru  neacordare de prioritate altor vehicule; 3 pentru depășire neregulamentară; 1 pentru nerespectarea indicațiilor polițistului;1 pentru neacordare prioritate pietoni;  1 pentru circulație pe sens opus și  5 pentru alte abateri. Totodată polițiștii rutieri au dispus ridicarea unui număr de 10 certificate de înmatriculare.

Cu ocazia activităților desfășurate au fost constatate 3 infracțiuni la regimul rutier.

În dimineața zilei de 22 august ora 01:50, lucrătorii Secţiei nr.14 Poliţie Rurală Urecheni, au depistat pe un bărbat de 18 ani din comuna Urecheni care conducea un autovehicul pe DJ 155B sub influența alcoolului.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest și a rezultat o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ziua de  21 august, orele 13:10 un echipaj din cadrul  Secției de Poliție Rurală 7 Sagna, au depistat  pe raza satului Buruienești, comuna Doljești, un minor de 15 ani care conducea un moped neînmatriculat sau înregistrat și fără a poseda permis de conduicere.

La data de 21 august  în jurul orei 08:20, un echipaj  din cadrul Serviciului Rutier Neamţ, au oprit pentru control pe DN15, în localitatea Dumbrava Roşie, un autoturism condus de către un bărbat de 33 ani din Tașca, care avea numerele de înmatriculare provizorii expirate.

În cele trei situații prezentate anterior, polițiștii nemțeni au întocmit dosare penale.


Admin
de Admin august 22, 2018 13:33
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]