5 posturi vacante scoase la concurs de Primăria Piatra Neamț

Admin
de Admin februarie 15, 2021 15:18

5 posturi vacante scoase la concurs de Primăria Piatra Neamț

Primăria Piatra-Neamț scoate la concurs 5 posturi vacante din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului. Este vorba atât despre posturi de execuție, cât și despre posturi de conducere din cadrul instituției.

Pentru posturile de Arhitect Șef și Director executiv la Direcția Patrimoniu, deja mediatizate în spațiul public, mâine – 16 februarie este ultima zi de depunere a dosarelor.

Celelalte 3 posturi scoase la concurs sunt:

–        Inspector, clasa I, grad profesional asistent, la Biroul Stare Civilă

–        Șef Birou, grad II la Biroul Public Comunitar Local de Evidența Persoanelor

–        Inspector clasa I, grad professional asistent la Serviciul de Planificare și Monitorizare (funcție publică de execuție temporar vacantă).

„Avem nevoie în administrația locală de oameni competenți și integri, orientați spre rezultate, dedicați profesiei, care să performeze în echipă. Consider că resursa umană este la fel de importantă ca cea financiară pentru a putea finaliza cu succes orice proiect. De aceea, îmi doresc o echipă de oameni bine pregătiți pentru îndeplinirea obiectivelor pe care ni le-am propus pentru dezvoltarea orașului”, a declarat primarul Andrei Carabelea.

Posturile scoase la concurs nu sunt nou create, ci au fost vacantate urmare a unor pensionări sau din alte motive. Toate posturile vacante au fost publicate pe site-ul instituției, unde se regăsesc toate informațiile privind înscrierea, dosarele de concurs, condițiile necesare ocupării și probele de concurs: https://www.primariapn.ro/anunt-concurs-2021.


Admin
de Admin februarie 15, 2021 15:18
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget