4 tineri și-au făcut adăpost într-o centrală termică dezafectată din Piatra Neamț

Admin
de Admin noiembrie 13, 2019 11:58

Patru tineri cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani au fost găsiți de lucrătorii Poliției Locale Piatra Neamț, luni, 11 noiembrie, 2019, într-un adăpost improvizat în incinta unei centrale termice dezafectate, din municipiul Piatra Neamț.

T.I.G. (27 ani), A.I.H. (18 ani), G.F.H. (21 ani), C.C.C. (23 ani), toți domiciliați în orașul Buhuși, au fost depistați și identificați de lucrătorii Biroului Ordine Publică, în centrala termică nr. 37 – Aleea Aurorei, în urma unei sesizări venite din partea cetățenilor care locuiesc în apropiere.

Cele patru persoane depozitaseră, în incinta centralei, materiale textile și mobilier vechi, astfel încât își amenajaseră locuri de dormit. Acestea au fost sancționate contravențional (H.C.L. 80/2016 – privind aprobarea Regulamentului de salubrizare a municipiului Piatra Neamț), cu amenzi cuprinse între 300 și 500 de lei. De asemenea, li s-a pus în vedere să igienizeze zona, după care au fost conduse la Gara Piatra Neamț, pentru a se deplasa către localitatea de domiciliu.

Totodată, o femeie în vârstă de 41 de ani din Piatra Neamț, pe numele căreia era emis un mandat de executare a obligării la prestarea unei activități în folosul comunității (50 de zile de muncă în folosul comunității), după mai multe zile de activități specifice polițienești, a fost depistată pe strada Aleea Tineretului din municipiul Piatra Neamț, în data de 11.11.2019, în jurul orelor 14.00. D.J. a fost predată reprezentanților compartimentului de specialitate din cadrul Primăriei Piatra Neamț, pentru a dispune executarea mandatului în cauză.


Admin
de Admin noiembrie 13, 2019 11:58
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]