4 persoane din comuna Horia au ajuns la poliție după o altercație

Admin
de Admin iunie 24, 2019 14:40

Patru persoane au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare.

La data de 21 iunie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați despre faptul că pe o stradă din localitatea Horia a izbucnit un conflict între mai multe persoane.

Ca reacție imediată, la fața locului s-au deplasat polițiștii, fiind solicitat și sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Neamț, care au aplanat cu operativitate altercația izbucnită. Din anchetă a reieșit că, pe fondul unor neînțelegeri survenite, mai multe persoane și-ar fi adresat reciproc expresii jignitoare și injurii.

În urma probării activității infracționale a celor implicați, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de patru persoane, cu vârste cuprinse între 19 și 54 de ani, toți din Horia, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare. Acestea au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Neamț.

La data de 22 iunie, față de cei în cauză, Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.


Admin
de Admin iunie 24, 2019 14:40
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget