4 ore s-au străduit pompierii să stingă focul care a cuprins o locuință din Roznov

Admin
de Admin martie 26, 2021 10:51

4 ore s-au străduit pompierii să stingă focul care a cuprins o locuință din Roznov

Ieri seară, în jurul orei 23:15, pompierii au fost alertați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Ruseni, comuna Borlești.

Incendiul se manifesta generalizat la nivelul acoperișului și la etajul unei clădiri P+1, cu posibilitatea propagării la întreaga locuință și la o casă aflată în imediata vecinătate, la o distanță de aproximativ doi metri.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu patru autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălţime, o ambulanță SMURD, voluntari din cadrul SVSU Roznov cu o autospecială de stingere și voluntari din cadrul SVSU Borlești.

Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. A ars acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 350 mp (construit din astereală lemn cu învelitoare din draniță) și bunurile materiale aflate la etajul clădirii (obiecte de mobilier, materiale textile aparatură electrică și electrocasnică etc).

Cauza probabilă de producere a acestui incendiu a fost stabilită ca fiind ”scânteile purtate de vânt și căzute pe materiale combustibile”. Intervenția a durat aproximativ patru ore.

Proprietarii locuinței au suferit atacuri de panică. Aceștia au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD,  refuzând transportul la spital.


Admin
de Admin martie 26, 2021 10:51
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget