4 bărbați au ajuns în arestul poliției după ce au consumat alcool și s-au luat la bătaie

Admin
de Admin mai 12, 2020 18:41

4 bărbați au ajuns în arestul poliției după ce au consumat alcool și s-au luat la bătaie

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvineşti au dispus măsura reținerii față de patru bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 37 de ani, din localitatea Mărgineni și Dochia, bănuiți de comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violenţe şi ameninţare.

Luni, 11 mai, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvineşti au fost sesizați de către un tânăr de 27 de ani, din localitatea Mărgineni, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni.

Din investigații au reieșit indicii că, pe fondul unor discuții în contradictoriu, care au degenerat într-un conflict și a consumului de alcool, un tânăr de 24 de ani ar fi exercitat acte de violenţă asupra celui din localitatea Mărgineni și a fratelui său, cu pumnii şi cu un obiect din lemn. În altercația izbucnită ar fi intervenit un alt frate a celor doi, aceștia lovindu-se reciproc cu pumnii şi cu diverse obiecte.  Totodată, persoanele în cauză și-ar fi adresat ameninţări cu fapte de violenţă.

Prin activitatea infracţională cei patru bărbați ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică precum şi indignarea persoanelor care au asistat la conflict.

Persoanele implicate în conflict au fost identificate de polițiști și conduse la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat și având în vedere pericolul social al faptelor, aceștia au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe şi ameninţare.

Astăzi, cei în cauză urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunerea luării unei măsuri preventive.


Admin
de Admin mai 12, 2020 18:41
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]