30 de zile în arest pentru că nu a păstrat distanța față de soție

Admin
de Admin decembrie 18, 2020 12:15

30 de zile în arest pentru că nu a păstrat distanța față de soție

La data de 17 decembrie, bărbatul de 29 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecţie, distrugere și lovire sau alte violențe, a fost prezentat Judecătoriei Piatra Neamț, față de acesta fiind dispusă arestarea preventive pentru 30 de zile.

În fapt, la data de 16 decembrie, în jurul orei 03.00, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au fost sesizați de către o femeie de 30 de ani, din Piatra Neamț cu privire la faptul că soțul său a încălcat ordinul de protecție.

Echipajul de poliție s-a deplasat la locul indicat în sesizare, constatând faptul că, un bărbat de 29 de ani, din Piatra Neamț, ar fi distrus ușa de acces în locuința soției sale și ar fi exercitat acte de violență atât asupra acesteia, cât și a unui bărbat de 36 de ani, încălcând în acest fel ordinul de protecție emis împotriva sa de Judecătoria Piatra Neamț, la data de 28 octombrie 2020.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecţie, distrugere și lovire sau alte violențe.


Admin
de Admin decembrie 18, 2020 12:15
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget