3 tineri din Piatra Neamț reținuți de polițiști după ce au furat bunuri dintr-o locuință

Admin
de Admin iunie 26, 2020 18:21

3 tineri din Piatra Neamț reținuți de polițiști după ce au furat bunuri dintr-o locuință

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au documentat activitatea infracțională a trei tineri, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați, la data de 24 iunie, de către un bărbat de 59 de ani, cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-au sustras mai multe bunuri dintr-un imobil.

Activitățile de documentare și investigare efectuate de polițiști au condus la identificarea a  trei tineri cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani, din Piatra Neamț, bănuiți de comiterea faptei.

Din investigații a reieșit că, în noaptea de 23/24 iunie, în baza unei rezoluții infracționale, cei în cauză ar fi pătruns, prin forțarea sistemului rabatabil de la unul dintre geamurile imobilului, într-o locuință din Piatra Neamț, de unde ar fi sustras mai multe obiecte electronice, în valoare de aproximativ 3.500 de lei.

Ieri, în baza probatoriului administrat, aceștia au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Astăzi, tinerii vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin iunie 26, 2020 18:21
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]