3 ani de închisoare pentru evaziune fiscală

Admin
de Admin noiembrie 17, 2020 12:06

3 ani de închisoare pentru evaziune fiscală

La data de 16 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală TÎrgu Neamț au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii emise pe numele a doi bărbați de 44, respectiv 57 de ani, din Vînători-Neamț și Răucești.

Bărbatul din Răucești a fost condamnat de Tribunalul Neamț  la o pedeapsă de 3 ani și 7 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de complicitate la evaziune fiscală.

În fapt, acesta, împuternicit al unei societăți comerciale, a ajutat un bărbat de 44 de ani și o altă societate comercială, să înregistreze în contabilitate cheltuieli nereale, printr-o factură ce reprezenta livrări fictive de materiale de construcții, în valoare de 372.000 de lei.

Bărbatul de 44 de ani, din Vînători-Neamț a fost condamnat de Tribunalul Neamț  la o pedeapsă de 3 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de evaziune fiscală.

În fapt, în calitate de administrator al unei societăți comerciale, a înregistrat în contabilitatea firmei cheltuieli nereale, reprezentând achiziții fictive de materiale de construcții.

Polițiștii i-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.


Admin
de Admin noiembrie 17, 2020 12:06
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns