263 de bilete de tratament pentru pensionarii nemţeni în luna august

Admin
de Admin iulie 24, 2018 13:22

Casa Județeană de Pensii Neamț anunță că pentru a doisprezecea serie de tratament balnear sunt alocate 263 bilete de tratament în stațiunile cu care CNPP a încheiat contracte de prestări servicii cât și în stațiunile în care aceasta deține proprietăți ce oferă cazare și tratament balnear.

Astfel, pentru această serie (ce are intrare în stațiuni perioada 11 – 13 august 2018), se asigură tratament balnear în una din următoarele stațiuni: Bălțătești, Saturn, Vatra Dornei, Herculane, Felix, Ef.Nord, Techirghiol, Tușnad, Căciulata, Mangalia, Slănic Moldova, Tg.Ocna, Lacu Sărat, Sovata, Covasna, 1Mai – Oradea, Pucioasa, Amara, Nicolina, Olănești și Sarata Monteoru.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției www.pensiineamt.ro/bilete de tratament.

Reamintim că:

  • Pentru a se înscrie în vederea obţinerii unui bilet de tratament, potenţialul beneficiar depune cererea de acordare a biletului însoţită în mod obligatoriu de copie după buletin/carte de identitate, urmând ca restul documentelor să fie ataşate la momentul eliberării biletului.
  • Repartiţia biletelor de tratament balnear se face pe baza ordinii de ierarhizare a cererilor, în funcţie de opţiunile făcute de solicitant şi în ordinea menţionată în cerere. Ordinea de ierarhizare a cererilor prin care se solicită biletul de tratament balnear este dată de ordinea descrescătoare a punctajelor aferente fiecărei cereri, punctajul aferent fiecărei cereri fiind obţinut din însumarea punctajelor acordate pentru fiecare criteriu în parte raportat la numărul de criterii prevăzut pentru categoria respectivă.
  • Biletul de tratament se eliberează personal titularului; persoanei îndreptățite să însoțească copilul minor beneficiar de pensie de urmaș; însoțitorul pensionarilor de invaliditate grad I; asistentului personal al persoanei cu handicap; persoanei care însoțește persoana cu handicap, dacă acesta din urmă nu are asistent personal sau soției/soțului persoanei beneficiare, în baza actelor de identitate ale soților și a certificatului de căsătorie, dacă merg împreună în stațiune.
  • La momentul eliberării biletului de tratament solicitantul trebuie să prezinte şi biletul de trimitere eliberat de medicul de familie sau medicul de specialitate, aflat în relaţii contractuale cu casa de asigurări de sănătate (în copie, dar cu prezentarea originalului).

Până la această dată Casa Județeană de Pensii Neamț a valorificat un număr de 1573 bilete de tratament balnear pentru primele unsprezece serii ale anului 2018, fiind înregistrate 6290 cereri de  acordare a unui bilet de tratament balnear.


Admin
de Admin iulie 24, 2018 13:22
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]