22 de posturi de ofițer scoase la concurs de IPJ Neamț

Admin
de Admin decembrie 21, 2020 11:02

22 de posturi de ofițer scoase la concurs de IPJ Neamț

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ scoate la concurs 22 posturi de ofițer prin trecere a agenților de poliție în corpul ofițerilor.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ organizează concursuri pentru ocuparea a 22 de posturi de ofițer de poliție, prin trecerea agenților de poliție în corpul ofițerilor.

Posturile scoase la concurs prin trecere în corpul ofițerilor sunt în specializările: centrul operațional; cercetarea și prevenirea criminalității; criminalistică; financiar; informare și relații publice; investigarea criminalității economice; investigații criminale; logistică;  ordine publică; rutieră și siguranță școlară.

Peste 90% dintre posturile scoase la concurs sunt în cadrul structurilor operative, majoritatea la investigații criminale, investigarea criminalității economice și ordine publică.

Înscrierile se fac on-line, la adresa de e-mail – [email protected],  până la data de 28 decembrie 2020.

Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți aici – https://nt.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.


Admin
de Admin decembrie 21, 2020 11:02
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget