2 persoane decedate în urma accidentului de la Tarcău

Admin
de Admin mai 11, 2021 10:45

2 persoane decedate în urma accidentului de la Tarcău

UPDATE:

Persoana inconștientă a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Piatra Neamț.

Conform informațiilor primite de la ISU Neamț, o femeie de 76 ani, un bărbat 74 ani și unul de 55 ani au fost răniți în urma accidentului. Au decedat șoferul microbuzului și încă un bărbat, pasager.


O altă persoană a decedat în urma accidentului rutier de la Tarcău. Medicii prezenți la fața locului au încercat, dar fără succes, să resusciteze una dintre victime. (vezi Știrea inițială)

În total numărul deceselor a ajuns la 2. O altă persoană este conștientă și a fost preluată de o ambulanță SAJ, iar a patra victimă este inconștientă și i se acordă măsuri de resuscitare.

Reamintim că în această dimineață un incident grav s-a petrecut pe raza localității Tarcău. Un TIR a agățat limitatorul de viteză de la o trecere de cale ferată, iar acesta a căzut pe un microbuz de pasageri.

Șoferul a murit pe loc, iar 3 persoane erau încă în viață în momentul în care a fost anunțat incidentul către dispeceratul ISU.

În aceste momente se lucrează pentru descarcerarea celor două persoane decedate.

Polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a stabili împrejurările accidentului.


Admin
de Admin mai 11, 2021 10:45
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget