2 decembrie – liber pentru funcţionarii publici

Admin
de Admin noiembrie 24, 2016 10:30
zi-libera-pt-bugetariGuvernul României a aprobat, în şedinţa de miercuri, 23 noiembrie, ca 2 decembrie să fie zi liberă pentru salariaţii din sectorul public. Aceştia urmează să recupereze ziua de muncă pe data de 17 decembrie sau îşi vor prelungi timpul zilnic de lucru până pe data de 16 decembrie.

 

“Prevederile articolului 1 nu se aplică în locurile de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă datorită caracterului procesului de producţie sau specificului activităţii”, precizează Guvernul României.

 

“Dispoziţiile articolului 1 nu se aplică magistraţilor şi celorlalte categorii de personal din cadrul instanţelor judecătoreşti implicate în soluţionarea proceselor cu termen în data de 2 decembrie 2016 şi nici participanţilor în aceste procese. Operaţiunile de încasări prin virament în relaţia cu instituţiile de credit, inclusiv încasările efectuate prin intermediul contului tranzitoriu se înregistrează în contabilitatea unităţilor trezoreriei statului cu data de 2 decembrie 2016”, se precizează în hotărârea de guvern.

 


Admin
de Admin noiembrie 24, 2016 10:30
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget
Rifil