153 de acte de identitate eliberate de SPCLEP Piatra Neamț în weekend-ul alegerilor parlamentare

Admin
de Admin decembrie 7, 2020 13:36

153 de acte de identitate eliberate de SPCLEP Piatra Neamț în weekend-ul alegerilor parlamentare

La nivelul SPCLEP Piatra Neamt in zilele de 5-6 decembrie 2020 s-au primit un număr de 44 cereri de eliberare a actului de identitate din care 5 cereri au fost pentru cărți de identitate provizorii. S-au primit și 5 cereri de înscriere a reședinței în actul de identitate.

În aceeași perioadă s-au eliberat 153 acte de identitate din care 17 cărți de identitate provizorii. De asemenea s-au eliberat 15 acte de identitate în care s-a înscris mențiunea privind stabilirea reședinței.

Nu s-au efectuat deplasări cu camera mobilă din dotare, nefiind solicitări în acest sens.

Comparativ, la alegerile locale, s-au primit 142 cereri de eliberare a actului de identitate, din care 24 pentru cărți de identitate provizorii și s-au depus 10 cereri pentru înscrierea reședinței în actul de identitate. In aceeași perioadă s-au eliberat 313 acte de identitate din care 36 cărți de identitate provizorii și s-au înmânat 41 de acte de identitate în care s-a înscris mențiunea privind stabilirea reședinței. La alegerile locale s-au efectuat 2 deplasări cu camera mobilă din dotare.

În ambele perioade s-a asigurat programul de lucru cu publicul sâmbăta de la 08.00 la 16.00 și duminica de la 07.00 la 21.00. De asemenea, programul Biroului de Stare Civilă din cadrul SPCLEP Piatra Neamț a fosta adaptat astfel încât să se poată elibera certificatele de stare civilă necesare pentru eliberarea actelor de identitate, potrivit legii.


Admin
de Admin decembrie 7, 2020 13:36
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget