13 contestaţii

Admin
de Admin noiembrie 24, 2016 13:43

inspectorat-scolar-neamt13 profesori care au susţinut concursul pentru ocuparea postului de director în unităţe de învăţământ din judeţul Neamţ au depus contestaţie la notele primite în urma susţinerii probelor. Potrivit metodologiei de concurs, doar proba interviului (prezentarea ofertei manageriale) a putut fi contestată.

Printre contestatari se numără: Lăcrămioara Secară (pentru postul de director/ director adjunct al Colegiului Tehnologic ”Spiru Haret” din Piatra-Neamț și director/director adjunct al Școlii Gimnaziale ”Daniela Cuciuc” din Piatra-Neamț); Monica Asofiei ( pentru postul de director adjunct al Liceului ”Vasile Conta” din Târgu-Neamț); Ana-Maria Hogea (pentru postul de director adjunct al Colegiului Național de Informatică, din Piatra-Neamț); Ioana Roxana Chiuariu a depus contestație pentru ocuparea funcției de director al Școlii Gimnaziale ”Elena Cuza” din Piatra-Neamț; Maria Campău a depus contestație pentru a obține postul de director al Școlii Gimnaziale ”Vasile Alecsandri” din Roman.

Elena Duminică a depus contestație pentru a obține postul de director al Școlii Gimnaziale Trifești, iar Milica Olaru a depus contestație pentru a obține postul de director adjunct al Școlii Gimnaziale ”Iustin Pîrvu”.  Magdalena Gheorghiță vrea postul de director al Liceului Tehnologic ”Vasile Sav”, din Roman, iar . Gheorghe Sauciuc a depus contestație după ce a fost declarat ”admis” pentru postul de director al Colegiului Tehnic ”Ion Creangă” din Târgu-Neamț.

Lista se încheie cu Sorina-Mihaela Vasilescu-Apostol care a candidat pentru funcția de director al Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Neamț.  Înregistrările audio-video, cu interviurile „contestatarilor”, vor fi trimise spre un centru de rezolvarea a contestațiilor din alt județ. În perioada 24-9 decembrie, potrivit calendarului de concurs, vor fi rezolvate contestațiile, urmând ca pe 16 decembrie, Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean să valideze rezultatele.”

 


 

Admin
de Admin noiembrie 24, 2016 13:43
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns