Unui pădurar din Borca i s-a furat arma de vânătoare și muniția

Admin
de Admin septembrie 17, 2019 12:05

La data de 15 septembrie, în jurul orei 23.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați de către un lucrător din cadrul Ocolului Silvic Borca cu privire la faptul că, în timp ce se afla în serviciu pe raza localității Borca, i-a fost sustrasă arma.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în seara zilei de 15 septembrie, în timp ce trei persoane cu vârste cuprinse între 25 și 41 de ani, toți din Suceava, se aflau pe un drum forestier din localitatea Borca, pe fondul unui conflict spontan, ar fi sustras arma de serviciu și încărcătorul cu cinci cartușe din autoturismul unui bărbat de 47 de ani, din aceeași localitate.

În jurul orei 21.00, cei în cauză ar fi sesizat prin SNUAU 112 faptul că unul dintre ei ar fi fost lovit cu patul armei de către bărbatul din Borca, armă ce ar fi fost abandonată, aceștia dorind să o predea polițiștilor.

Cei trei au fost depistați și identificați de polițiști pe raza județului Suceava, arma în cauză fiind predată la sediul Poliției orașului Frasin.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Neamț în vederea stabiliri, cu exactitate, a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.


Admin
de Admin septembrie 17, 2019 12:05
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns