Unire prin acorduri de cooperare, la CJ Neamţ

Admin
de Admin martie 30, 2018 10:34

Consiliul Județean Neamț a semnat marţi, 27 martie, 5 acorduri de înfrățire cu raioanele Telenești, Ungheni, Criuleni, Dondușeni şi Anenii Noi din Republica Moldova. Ceremonia a avut loc la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț.

Discuțiile purtate între oficialii județului Neamț și musafirii din Republica Moldova au întărit relaţiile de frăţie. Oaspeţii şi-au exprimat dorinţa de colaborare pe viitor şi bucuria de “a păşi încă o dată pe pământ românesc”.

“​A fost emoționant pentru noi toți, oaspeți și gazde, pentru că pe lângă sentimentele de fraternitate care ne leagă, iată, acum avem și o unire administrativă! Le mulțumesc colegilor din administrațiile județene de peste Prut care ne-au onorat cu prezența și au semnat aceste acorduri cu noi, în cinstea evenimentului măreț de acum 100 de ani, când Basarabia s-a unit cu România Mare! Îi asigur că înfrățirile de astăzi nu vor rămâne doar la stadiul de teorie, ci împreună vom dezvolta nenumărate proiecte, care ne vor aduce mai aproape pe unii de alții” a declarat Ionel Arsene, preşedintele CJ Neamţ.

Consiliul Judeţean Neamţ şi Centrul pentru Cultură şi Arte “Carmen Saeculare” au celebrat evenimentul istoric, printr-un spectacol folcloric de mare anvergură “UN VEAC AL ROMÂNIEI MARI”.


Admin
de Admin martie 30, 2018 10:34
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.