Un tânăr fără permis de conducere a furat un autoturism și i-a dat foc

Admin
de Admin august 7, 2019 14:18

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au identificat și reținut, la data de 6 august, un tânăr de 21 de ani, din localitatea Dochia, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, furt și distrugere.

Investigațiile au relevat faptul că, în noaptea de 5-6 august, în timp ce tânărul se afla la locuința unui bărbat, de 57 de ani, din Piatra Neamț, ar fi sustras autoturismul acestuia parcat în curtea imobilului. Ulterior, tânărul ar fi condus autoturismul până în localitatea Mărgineni, unde l-ar fi incendiat. Prejudiciul creat prin activitatea infracțională este estimat la 7.000 de lei.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin august 7, 2019 14:18
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.