Un tânăr din Bîrgăuani a fost prins în trafic fără permis și le-a dat polițiștilor o identitate falsă

Admin
de Admin martie 5, 2020 16:14

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au identificat și reținut pentru 24 de ore un tânăr din Bîrgăuani, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi fals în declaraţii.

La data de 28 februarie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au efectuat semnalul regulamentar de oprire unei autoutilitare ce se deplasa pe DJ 208 G, pe raza aceleiași localități.

Fiindu-i solicitate documentele, conducătorul auto le-a declarat polițiștilor că nu le deține asupra sa și le-a furnizat acestora o identitate falsă prin întrebuințarea identității reale a unei alte persoane. Întrucât persoana în cauză nu deținea permis de conducere, au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Din verificările efectuate, la data de 4 martie polițiștii au constatat că identitatea declinată de cel în cauză nu este cea reală.

În urma investigațiilor, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr, de 22 de ani, din Bîrgăuani, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Fiindu-i probată activitatea infracțională, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi fals în declaraţii.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin martie 5, 2020 16:14
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns