După ce a lovit o motocicletă, un şofer din Dobreni a fugit de la locul accidentului

Admin
de Admin aprilie 16, 2018 13:58

În seara zilei de sâmbătă, 14 aprilie, în jurul orei 20:00, polițiștii rutieri au intervenit la un accident, produs pe DJ156A, în localitatea Girov.

Se pare că un autoturism, care circula din direcția Căciulești – Dobreni, nu ar fi păstrat distanța față de o motocicletă care avea aceeași direcție de deplasare, intrând în coliziune cu aceasta. După accident șoferul autoturismului a părăsit locul faptei.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului de motocicletă, un tânăr de 28 de ani și a ocupantei locului din spate, o tânără de 19 ani, ambii din Piatra Neamț, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii, în urma activităţilor  desfăşurate, au identificat în jurul orei 21:00, atât conducătorul autoturismului, un bărbat de 40 de ani, din Dobreni, cât şi autoturismul condus de acesta.

Cu ocazia depistării, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După producerea evenimentului, conducătorul auto a ascuns autoturismul pe o platformă dezafectată a unei foste fabrici, unde a demontat numerele de înmatriculare.

Bărbatul a fost reţinut de polițiști pentru 24IPJ ore şi introdus în arestul IPJ Neamţ, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunere de arestare preventivă.

 
Admin
de Admin aprilie 16, 2018 13:58
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget