Un echipaj de polițiști nemțeni au câștigat locul I la Water Music Festival

Admin
de Admin august 20, 2019 16:10

În perioada 12-18 august, pe malul lacului Izvorul Muntelui, la poalele muntelui Ceahlău, a avut loc cea de a doua ediție Water Music Festival.

Cu această ocazie, lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Neamț au asigurat paza în cadrul măsurilor de ordine dispuse pentru buna desfășurare a activităților din cadrul festivalului. Astfel, pe întreaga perioadă nu au fost înregistrate evenimente neplăcute, atât cetățenii cât și turiștii bucurându-se din plin de vremea frumoasă și de multitudinea de activități puse la dispoziție de organizatori.

Pe întreaga perioadă a desfășurării festivalului, au avut loc mai multe evenimente, precum proiecții de film, concerte, work-shopuri dar și sporturi de apă și cursuri de caiac.

Cu ocazia desfășurării consursului de vâslit în canotci 10+1, la nivelul IPJ Neamț s-a constituit un echipaj de 11 persoane, care a participat și a ocupat locul I.

Premiul a fost înmânat chiar de Ivan Patzaichin, multiplu campion european, mondial și olimpic la kaiac-canoe, fondatorul Asociației Ivan Patzaichin – Mila 23 care a invitat echipajul câștigător la Tulcea, unde va avea loc în perioada 30 august – 1 septembrie a.c., etapa națională a concursului de vâslit la canotci 10+1.

Pe această cale, polițiștii nemțeni încurajează atât mișcarea, sportul cât și participarea la astfel de evenimente, organizate în aer liber.

Admin
de Admin august 20, 2019 16:10
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]