După ce a consumat alcool, un bărbat din Urecheni și-a bătut concubina și fiicele minore

Admin
de Admin iunie 9, 2021 15:20

După ce a consumat alcool, un bărbat din Urecheni și-a bătut concubina și fiicele minore

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Urecheni au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 35 de ani, bănuit că ar fi exercitat acte de violență asupra concubinei și fiicelor sale.

La data de 8 iunie, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Urecheni, au fost sesizaţi de către o tânără de 23 de ani din localitatea Dragomireşti, care locuia fără forme legale în localitatea Urecheni, cu privire la faptul că la data de 7 iunie, concubinul acesteia ar fi exercitat acte de violență asupra sa.

Din investigațiile efectuate a reieșit că, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan,  bărbatul în cauză ar fi exercitat acte de violență asupra soției cât și asupra celor doi copii minori.

În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimelor, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva acestuia.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

În cursul acestei zile, bărbatul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tărgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin iunie 9, 2021 15:20
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget