Un bărbat din Săvinești și-a bătut soția și fiica de 17 ani

Admin
de Admin mai 10, 2021 10:23

Un bărbat din Săvinești și-a bătut soția și fiica de 17 ani

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Săvinești au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 41 de ani, bănuit că ar fi exercitat acte de violență asupra soției și fiicei sale.

La data de 8 mai 2021, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către o femeie de 38 de ani, din Săvinești, cu privire la faptul că soțul său provoacă scandal la domiciliu.

Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, fiind identificat bărbatul în cauză, în vârstă de 41 de ani, care ar fi devenit recalcitrant, manifestând un comportament agresiv în prezența polițiștilor.

Astfel, s-a prodedat la imobilizarea și încătușarea acestuia, fiind condus la sediul poliției în vederea continuării cercetărilor.

Din investigațiile efectuate a reieșit că, pe fondul consumului de alcool, bărbatul în cauză ar fi exercitat acte de violență asupra soției și fiicei sale, de 17 ani, totodată adresându-le amenințări.

În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimelor, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva acestuia.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

În cursul acestei zile, bărbatul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin mai 10, 2021 10:23
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget