Un bărbat din Piatra Şoimului a dat foc la casă după care s-a spânzurat de un copac

Admin
de Admin octombrie 19, 2018 15:40

Joi, 18 octombrie, în jurul orei 4:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență “112”, despre producerea unui incendiu la o locuinţă particulară în comuna Piatra Şoimului, sat Poieni.

La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autocisternă şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor, fiind sprijinite și de patru pompieri voluntari din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Roznov şi Piatra Şoimului, cu o autospecială de stingere. Incendiul a fost stins în limitele găsite.

Ca urmare a producerii acestuia, au ars o bucătărie cu bunurile din interior, realizată din lemn, cu suprafaţa de cca. 12 metri pătraţi. Interiorul casei de locuit a fost stropit cu benzină.

Din primele cercetări a rezultat că  incendiul a fost provocat intenționat. Se pare că proprietarul se afla într-un proces de divorţ cu soţia, iar din cauza neînţelegerilor a încercat să incendieze casa. Bărbatul a dat foc în mansardă la deşeuri de carton, iar în hol la un covor, care a ars mocnit datorită faptului că uşile au fost închise. După acest gest, acesta s-a spânzurat de un copac în curtea casei.

Medicii legişti ajunşi la faţa locului au constatat decesul bărbatului şi au preluat cadavrul pentru efectuarea necropsiei. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cauzele exacte şi împrejurările nefericitului eveniment.


Admin
de Admin octombrie 19, 2018 15:40
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget