Un bărbat din Făurei a desfigurat cu furca un consătean

Admin
de Admin iulie 4, 2020 13:54

Un bărbat din Făurei a desfigurat cu furca un consătean

Polițiștii au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat din Făurei, bănuit că ar fi lovit cu furca un consătean.

La data de 24 iunie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați de către o persoană, cu privire la faptul că pe raza localității Făurei a avut loc o agresiune.

Din cercetări a reieșit că, în seara zilei de 24 iunie, în timp ce un bărbat de 42 de ani, din Făurei, se afla în fața locuinței sale, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict mai vechi ar fi lovit cu o furcă în zona feței, pe un bărbat de 44 de ani, din aceeași localitate.

În urma leziunilor suferite, bărbatul de 44 de ani a fost preluat și transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma administrării probatoriului, la data de 2 iulie, bărbatul de 42 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin iulie 4, 2020 13:54
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]