Un bărbat a spart sediul la două societăți comerciale într-o singură noapte

Admin
de Admin noiembrie 8, 2021 16:34

Un bărbat a spart sediul la două societăți comerciale într-o singură noapte

La data de 5 noiembrie, polițiștii din cadrul Formațiunii de Investigații Criminale Târgu-Neamț, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară și un mandat de percheziție auto, în județul Suceava.

În urma activităților investigativ-operative complexe desfășurate în cauză, s-a reușit documentarea activității infracționale, a unui bărbat de 35 de ani, din județul Suceava.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 26-27 octombrie, cel în cauză, având fața acoperită, ar fi intrat prin efracție, respectiv prin forțarea ușii de acces în două societăți comerciale, din localitatea Brusturi, de unde a sustras suma totală de 13.747 de lei.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

La data de 6 noiembrie, acesta a fost prezentat Judecătoriei Târgu-Neamț, față de acesta fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

În activități au fost angrenați luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.


Admin
de Admin noiembrie 8, 2021 16:34
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget