Ultimele 6 zile pentru înscrieri la Facultatea de Pompieri

Admin
de Admin iulie 21, 2020 13:15

Ultimele 6 zile pentru înscrieri la Facultatea de Pompieri

Vrei să faci parte din echipa salvatorilor nemțeni?

Au mai rămas #ȘASE zile în care te poți înscrie pentru concursul de admitere la Facultatea de Pompieri!

Te așteptăm în fiecare zi, până pe 27 iulie, inclusiv sâmbăta și duminica, între orele 09.00 – 15.00, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava ” al Judeţului Neamț din municipiul Piatra-Neamț, strada Cuejdi, nr. 34, să depui cererea de înscriere pentru a participa la concurs.

La Facultatea de Pompieri au fost alocate 40 de locuri (1 loc pentru romi și 2 locuri pentru candidații proveniți din sistemul de protecție socială), iar la Facultatea de Științe Juridice și Administrative au fost alocate 13 locuri pentru IGSU.

Probele de concurs se vor organiza astfel:

– la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești pentru candidații înscriși la Facultatea de Pompieri;

– la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni pentru candidații înscriși la Facultatea de Științe Juridice și Administrative.

Evaluarea perfermanței fizice (probă eliminatorie) se va susține în perioada 24 – 29 august, iar proba scrisă în perioada 1 – 2 septembrie a.c.

Examinarea medicală se va realiza după proba scrisă, în perioada 8 – 24 septembrie 2020.

Detalii suplimentare se pot obţine și de pe site-ul www.ijsunt.ro, www.igsu.ro, dar și la Serviciul Resurse Umane din cadrul ISU Neamț, telefon la 0233/216.815.

Vă adresăm rugămintea de a purta mască de protecție când vă prezentați la sediul inspectoratului în vederea depunerii documentelor necesare dosarului de recrutare.


Admin
de Admin iulie 21, 2020 13:15
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns