Trași pe dreapta de polițiști pentru infracțiuni la regimul rutier

Admin
de Admin noiembrie 12, 2019 12:36

Trei persoane, cercetate de polițiști sub aspectul comiterii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

La data de 10 noiembrie, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au depistat un minor, de 15 ani, din Dumbrava Roşie, care conducea un autoturism pe strada Zorelelor din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului.

Tot duminică, 10 noiembrie, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Gârcina au depistat un tânăr, de 29 ani, care conducea un autoturism pe DJ 156, în localitatea Negreşti, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto din Negreşti, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Dochia au depistat un tânăr, de 26 ani, care conducea un autoturism pe o stradă din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Admin
de Admin noiembrie 12, 2019 12:36
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget