Traficant de droguri după gratii

Admin
de Admin decembrie 13, 2016 15:55

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Piatra-Neamţ, a fost arestat de Tribunal pentru trafic şi deţinere de droguri de mare risc. Bărbatul se ocupa de mai mult timp cu comercializarea de ecstasy, cannabis şi etnobotanice în rândul liceenilor şi tinerilor.

Bărbatul a fost reţinut pe 10 decembrie, în judeţul Bacău, după o amplă operaţiune a Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate şi a Direcţiei Operaţiuni Speciale, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. Poliţiştii susţin că bărbatul avea asupra sa două grame de substanţă vegetală cu aspect de cannabis, două comprimate de culoare verde şi pulbere de culoare maro, posibil amfetamină, destinate comercializării, precum şi 925 de lei.

Ulterior, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia, poliţiştii şi procurorii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa sa. Aici au găsit 6.800 de lei, 700 de euro, 100 de dolari şi 200 de GBP, susceptibili a proveni din comiterea de infracţiuni.

De asemenea, în apropierea locuinţei bărbatului, într-un orificiu de ventilaţie, au fost găsite 50 de grame de substanţă vegetală cu aspect de cannabis, 33 de comprimate de culoare verde. Anchetatorii au probat că individul, care a stat 15 ani după gratii în Germania pentru participarea la un jaf armat, aducea drogurile din Olanda şi le vindea consumatorilor din oraş; un gram de cocaină costa 450 de lei.

 


 

Admin
de Admin decembrie 13, 2016 15:55
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!