Tineri reţinuţi de poliţişti pentru că au bătut un cetăţean din Bodeşti

Admin
de Admin august 3, 2018 12:51

Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore, doi tineri bănuiţi de comiterea infracţiunii de lovire şi alte violenţe, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest

Preventiv al IPJ Neamţ, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Judecătoriei Piatra Neamţ cu propunere de arestare preventivă.

La data de 1 august, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Gîrcina au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat din Bodeşti a fost victima unei agresiuni fizice.

Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că în timp ce se afla pe terasa unei unităţi comerciale, în jurul orelor 03:00, bărbatul de 39 de ani ar fi fost lovit cu un obiect în zona capului de către un tânăr din Bodeşti.

În urma lovirii a fost solicitată ambulanţa, care l-a transportat pe acesta la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au extins cercetările şi a rezultat faptul că persoana vătămată ar fi fost lovită de doi tineri, de 22, respectiv 29 de ani, ambii din Bodești.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.


Admin
de Admin august 3, 2018 12:51
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]